פסטה אלה איגור
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטן אלן איגור. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם פסטה צדף, חמאה, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה בר של איגור, ארוחת ערב הערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה עם רוטב כפרי), ו רוטב עגבניות גולמי לפסטה, הפסטאן האיטלקי אלה קרודאיולה.
הוראות
מחממים 1 כפית חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים עוף בחמאה המומסת עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, 5 עד 7 דקות לכל צד. מניחים בצד להתקרר; קוצצים עוף לחתיכות בגודל ביס.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה צדף במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד לבישול אך יציב לנגיסה, 10 עד 12 דקות.
מסננים ומחזירים פסטה לסיר.
מניחים תוספת ספינת קיטור לסיר וממלאים במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ואפונה, מכסים ומאדים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות.
מסירים ירקות מהאש ושומרים על כיסוי.
מחממים 1 כפית חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד לשקיפות, כ -10 דקות. מערבבים שמנת לבצל; מוסיפים ירקות ועוף. מבשלים עד שמנת מופחתת מעט, 2 עד 3 דקות. מקפלים גבינת פרמזן לתערובת.
מסירים מהאש ומכסים בסיר עד שהגבינה נמסה, כ -2 דקות. זורקים פסטה ברוטב השמנת.