פסטה בעבודת יד עם פנצ'טה, עגבניות שרי ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטה בעבודת יד עם פנצ'טה, עגבניות שרי, ועשבי תיבול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עצלן עם עגבניות שרי ועשבי תיבול, פסטה עם עגבניות טריות ועשבי תיבול, ו אספרגוס קלוי, פנקטה ופסטה עגבניות שרי.
הוראות
מניחים 2 כוסות קמח בקערה גדולה. תבריא במרכז.
מוסיפים 1/2 כוס מים חמים, 4 כפיות שמן, וקמצוץ מלח היטב ומערבבים לשלב. בהדרגה לערבב קמח לתוך מרכיבים רטובים, הוספת מים 1/2 כוס הנותרים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש עד חלקה, הוספת קמח נוסף אם דביק, על 5 דקות. לאסוף בצק לכדור.
להעביר בצק לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולתת לנוח 1 שעה בטמפרטורת החדר.
אבק קל תבנית אפייה גדולה עם קמח.
מניחים את הבצק על משטח העבודה וחותכים פרוסה בעובי 1/2 אינץ'.
רול בצק בין כפות הידיים ומשטח עבודה מקומח קלות לחבל בעובי 1/3 אינץ'. חזור עם 5 פרוסות בצק יותר, מתגלגל כל לתוך חבל.
חותכים חבלים לאורכים 1 אינץ'. באמצעות 2 אצבעות, לדחוף את קצות האצבעות לתוך הבצק כפי שאתה מושך אותו אליך כדי ליצור טביעות אופקיות.
העברה לתבנית אפייה מוכנה. חזור עם בצק שנותר בקבוצות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. מכסים במגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעטוף פלסטיק, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
חום שנותר 1/2 כוס שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים בצל, pancetta, ופלפל ו sauté עד בצל הוא שקוף, על 8 דקות.
מוסיפים עגבניות עם כל מיצים ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מערבבים ב 16 עלי בזיליקום ואורגנו. מתבלים לפי הטעם במלח.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומרתיחים עד רך אבל עדיין קצת מוצק לנשוך, על 10 דקות.
מוסיפים חצי רוטב ו 1/2 כוס גבינה מגוררת וזורקים מעל חום בינוני עד חם, על 2 דקות. מחלקים פסטה בין קערות. הרוטב נשאר על הכף.
מגישים, עוברים גבינה מגולחת בנפרד.