אוסובוקו עם גרמולטה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, יין marsala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה.
הוראות
1
מפזרים שוק עגל באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לדלות בקמח, רועד מעל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שוק עגל
לוראן מטבח מקצועי®
2
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים שנקי עגל ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
4
הסר עגל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום שנותר 1 כף שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים גזר, בצל, סלרי, ו 3 שיני שום; לטגן 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.