המתכון פסטה יוונית אפויה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם טלה טחון, חלמונים ביצה, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. נסו פסטה יוונית, פסטה יוונית, ו פסטה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הטלה, הבצל, אורגנו, קינמון, ציפורן וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שה כבר לא ורוד וכל נוזל התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. להרתיח על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מבשלים את הפסטה עד בקושי אל דנטה; לנקז ולחזור לסיר. בינתיים, בבלנדר, למזג 2 כוסות של ריקוטה עם החלמונים, אגוז מוסקט ו 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. דופק בריקוטה הנותרת.