קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פסטה יוונית אפויה

פסטה יוונית אפויה
המתכון פסטה יוונית אפויה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם טלה טחון, חלמונים ביצה, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. נסו פסטה יוונית, פסטה יוונית, ו פסטה יוונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הטלה, הבצל, אורגנו, קינמון, ציפורן וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שה כבר לא ורוד וכל נוזל התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. להרתיח על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מבשלים את הפסטה עד בקושי אל דנטה; לנקז ולחזור לסיר. בינתיים, בבלנדר, למזג 2 כוסות של ריקוטה עם החלמונים, אגוז מוסקט ו 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. דופק בריקוטה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את סמרטוט הטלה לפסטה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
7
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
יוצקים את תערובת ריקוטה על גבי ומפזרים את 1/4 כוס הנותרים של Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
לפי עוגהלפי עוגה
9
אופים במרכז התנור במשך כ -20 דקות, עד מחומם דרך. הפעל את broiler על ו לצלות עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.