תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פירות ים עם שמן חם טוסקנה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 759 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מולים, פטרוזיליה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Cacciucco (תבשיל פירות ים טוסקני) # FishFridayFoodies, פסטה ארטישוק טוסקני, ו פסטה ובשר טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שמן הזית עם פטרוזיליה, פלפל אדום מרוסק ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת עמוקה גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, מרק צדפות ו 1/2 כפות של שמן חם טוסקנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את השרימפס, מולים וחלזונות ומבשלים, נחשפים, עד שהקונכיות רק מתחילות להיפתח והשרימפס מתחיל להתכרבל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מוסיפים את הצדפות ואת סנאפר ומבשלים עד שהקונכיות נפתחות כמעט כולן והדגים כמעט מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
סנאפר
1 כף מרסלה יבשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד אטום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את bucatini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
להעביר את הפסטה לקערה גדולה ולזרוק עם פירות ים ורוטב שלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מגישים את הפסטה, עובר את השמן החם הטוסקני שנותר ליד השולחן לטפטוף.