קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

פסטה מאכלי ים עם שמן חם טוסקני

פסטה מאכלי ים עם שמן חם טוסקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פירות ים עם שמן חם טוסקנה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 759 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מולים, פטרוזיליה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Cacciucco (תבשיל פירות ים טוסקני) # FishFridayFoodies, פסטה ארטישוק טוסקני, ו פסטה ובשר טוסקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את שמן הזית עם פטרוזיליה, פלפל אדום מרוסק ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת עמוקה גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, מרק צדפות ו 1/2 כפות של שמן חם טוסקנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את השרימפס, מולים וחלזונות ומבשלים, נחשפים, עד שהקונכיות רק מתחילות להיפתח והשרימפס מתחיל להתכרבל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מוסיפים את הצדפות ואת סנאפר ומבשלים עד שהקונכיות נפתחות כמעט כולן והדגים כמעט מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
סנאפרסנאפר
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד אטום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את bucatini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
להעביר את הפסטה לקערה גדולה ולזרוק עם פירות ים ורוטב שלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מגישים את הפסטה, עובר את השמן החם הטוסקני שנותר ליד השולחן לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק צדפותמרק צדפות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בוקטיניבוקטיני454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגלות, שפשף ושטףעגלות, שפשף ושטף2(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1שן שום, טחוןשן שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שפשף debeardedמולים, שפשף debearded596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סנאפר אדום, לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 אינץפילה סנאפר אדום, לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 אינץ2(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות ים, מרובעיםצדפות ים, מרובעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, פגז ו deveinedשרימפס, פגז ו deveined227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דיונון, לחתוך לטבעות 1/2 אינץדיונון, לחתוך לטבעות 1/2 אינץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב עגבניות, רצוי תוצרת ביתרוטב עגבניות, רצוי תוצרת בית