פסטה פירות ים של Sea-Purb
פסטה פירות ים Sea-Purb דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 545 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. תמורת $3.78 למנה, מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פסטה משיער מלאך, אספרגוס, תערובת גבינה ועגבניות. מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט טונה טבעוני - פירות ים ללא ים, סלט מעטפת פסטה החוצה לים ופסטת פירות ים.
הוראות
מחממים שמן זית ו-3 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד לריכוך ושחמה, כ-10 דקות.
מערבבים פטריות למחבת ומבשלים ומערבבים עד שהן משחררות את הנוזל שלהן, כ-5 דקות נוספות. מערבבים פנימה עגבניות ומבשלים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות; מערבבים פנימה מיץ מלימון אחד. מניחים את הירקות בצד.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה נפרדת על אש בינונית ומבשלים ומערבבים שרימפס וצדפות בחמאה עד שהשרימפס ורוד עז ופירות הים מעט אטומים, 3 עד 5 דקות.
מערבבים מיץ מלימון אחד לתוך פירות ים, מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לבשל פירות ים עד שהם אטומים לחלוטין, 3 דקות נוספות.
מסננים את עודפי הנוזלים במידת הצורך, משאירים 2 כפות נוזלים במחבת.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומערבבים פנימה 2 כפות חמאה, מלח ומיץ מחצי לימון. מערבבים פסטה עם שיער מלאך לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהפסטה רכה אך עדיין מעט יציבה, כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם במהלך הבישול; מסננים היטב ומעבירים לקערה גדולה.
מסננים נוזלים מתערובת האספרגוס במידת הצורך, ומערבבים ירקות לתוך הפסטה.
לזרוק קלות ירקות ופסטת שיער מלאך עם חבילה אחת של תערובת גבינה איטלקית; מערבבים פנימה את השרימפס והצדפות המבושלים.
מערבבים את שאר החבילה של תערובת הגבינה האיטלקית לתערובת הפסטה ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה, כ-3 דקות; לזרוק שוב ולהגיש.