קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

פסטה פירות ים של Sea-Purb

פסטה פירות ים של Sea-Purb
פסטה פירות ים Sea-Purb דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 545 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. תמורת $3.78 למנה, מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פסטה משיער מלאך, אספרגוס, תערובת גבינה ועגבניות. מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט טונה טבעוני - פירות ים ללא ים, סלט מעטפת פסטה החוצה לים ופסטת פירות ים.

הוראות

1
מחממים שמן זית ו-3 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד לריכוך ושחמה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים פטריות למחבת ומבשלים ומערבבים עד שהן משחררות את הנוזל שלהן, כ-5 דקות נוספות. מערבבים פנימה עגבניות ומבשלים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות; מערבבים פנימה מיץ מלימון אחד. מניחים את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה נפרדת על אש בינונית ומבשלים ומערבבים שרימפס וצדפות בחמאה עד שהשרימפס ורוד עז ופירות הים מעט אטומים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים מיץ מלימון אחד לתוך פירות ים, מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לבשל פירות ים עד שהם אטומים לחלוטין, 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
5
מסננים את עודפי הנוזלים במידת הצורך, משאירים 2 כפות נוזלים במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומערבבים פנימה 2 כפות חמאה, מלח ומיץ מחצי לימון. מערבבים פסטה עם שיער מלאך לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהפסטה רכה אך עדיין מעט יציבה, כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם במהלך הבישול; מסננים היטב ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים נוזלים מתערובת האספרגוס במידת הצורך, ומערבבים ירקות לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
לזרוק קלות ירקות ופסטת שיער מלאך עם חבילה אחת של תערובת גבינה איטלקית; מערבבים פנימה את השרימפס והצדפות המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מערבבים את שאר החבילה של תערובת הגבינה האיטלקית לתערובת הפסטה ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה, כ-3 דקות; לזרוק שוב ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה