פסטה קון סרד (פסטה עם סרדינים)
פסטה קון סרדה (פסטה עם סרדינים) עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון pescatarian זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 770 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובלים, פלפל גרוס, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96% , וזה נהדר. מתכונים דומים: פסטה קון סרד , פסטה קון לה סרד ופסטה קון סרד של זקרי פלצ'יו .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, או 8 עד 10 דקות.
מסננים, ושוטפים במים קרים. לזרוק עם 1/4 כוס שמן זית, לכסות ולשמור חם.
מניחים עוד 1/4 כוס שמן זית במחבת ומחממים על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום ומבשלים רק עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הסרדינים ומבשלים עוד דקה. מערבבים פנימה את פירורי הלחם ו-1/3 כוס גבינת פרמזן. במידת הצורך כדי לתת לתערובת מרקם פירורי, מערבבים פנימה את 1/4 כוס שמן הזית שנותרה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והפלפל, ומורידים מהאש. אם רוצים, מגישים עם גבינת פרמזן נוספת.