פסטה שמנת פרימוורה לשניים
פסטה שמנת פרימוורה לשניים היא הר ד ' אובר ים תיכוני. מתכון זה מכין 2 מנות עם 205 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן קנולן, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה שמנת פרימוורה, פסטה שמנת פרימוורה, ו פסטה שמנת פרימוורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במחבת גדולה הקפיצו אספרגוס וגזר בשמן עד שהם רכים פריכים.
מוסיפים עגבניות ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מערבבים פנימה את הגבינה, השמנת והפלפל.
מסננים פסטה; זורקים עם תערובת אספרגוס.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפסטה פרימוורה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.