פסטו-קלצונה עוף
אם יש לך ברוקולי, שמן זית, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 33%. מתכונים דומים: Calzones טבעוני תוצרת בית עם עגבניות מיובשות שמש & התפשטות פסטו, מנגל עוף Calzones, ו מנגל עוף Calzones.
הוראות
על משטח מקומח קלות, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. באמצעות מערוך מקור קל או הידיים, רול או למתוח כל חתיכה לתוך סיבוב 6 אינץ'. אם הבצק מתכווץ, תן לו לנוח על 5 דקות, ואז להתגלגל שוב.
מחלקים מוצרלה בין סיבובי הבצק, ואז למעלה באופן שווה עם פסטו, ברוקולי ועוף.
בעדינות למשוך חצי בצק מעל מילוי לעשות צורה חצי ירח. מקפלים קצה תחתון מעל קצה העליון וצביטה בחוזקה כדי לאטום.
מברשת קלצונה צמרות קלות עם שמן זית.
העברה לתבנית אפייה גדולה.
אופים calzones על מתלה באמצע עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות (15 עד 20 דקות בתנור הסעה).
בואו מגניב על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחות.
הערה: כדי להפוך מראש, להכין דרך שלב 3, ואז להקפיא על תבנית אפייה. כאשר קפוא, לעטוף כל calzone עם רדיד אלומיניום ולשמור במקפיא עד 1 חודש.
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות, עד השחמה ובישל דרך.