קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטו קרמי עם מטבלי פרושוטו

פסטו קרמי עם מטבלי פרושוטו
אם יש לכם שמן זית, פסטו בזיליקום, לארוז פרושוטווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מטבל תפוחים קרמל קרמי, סרטן קרמי עם ארטישוק דיפרס, ו מרק שעועית שמנת עם טופי טקיטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הגבינה הרכה עם 2 כפות פסטו בזיליקום. קח את grissini החבילה (מקלות לחם) ולחתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום פסטובזיליקום פסטו
גבינה רכהגבינה רכה
GrissiniGrissini
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
חותכים את prosciutto לרצועות לעטוף סביב סוף כל grissini.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
GrissiniGrissini
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מגישים לצד מטבל פסטו. פזר את צנוברים על מטבל טפטוף עם שמן זית כתית נוספת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים