פסטו קרמי עם מטבלי פרושוטו
אם יש לכם שמן זית, פסטו בזיליקום, לארוז פרושוטווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מטבל תפוחים קרמל קרמי, סרטן קרמי עם ארטישוק דיפרס, ו מרק שעועית שמנת עם טופי טקיטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הגבינה הרכה עם 2 כפות פסטו בזיליקום. קח את grissini החבילה (מקלות לחם) ולחתוך כל אחד.
חותכים את prosciutto לרצועות לעטוף סביב סוף כל grissini.
מגישים לצד מטבל פסטו. פזר את צנוברים על מטבל טפטוף עם שמן זית כתית נוספת לפני ההגשה.