פסטרמה מעושנת בתנור
פסטרמה מעושנת בתנור עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 622 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שבבי עישון היקורי, מלח ריפוי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מטבל סלמון מעושן אפוי בתנור, סלמון צלוי בתנור פפריקן מעושן, ו צ'אק-עין מעושן בתנור עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב הכל מלבד חזה בקר בקערה קטנה.
מניחים את השומן בצד למטה על משטח עבודה.
מפזרים אותו באופן שווה עם חצי תערובת ריפוי בעדינות לטפוח את התערובת על הבשר.
תן לו לשבת עד תערובת ריפוי hydrates, כהה בצבע, שומרת על החזה, על 25 דקות. הפוך את חזה הבקר מעל ומפזרים אותו באופן שווה עם תערובת ריפוי הנותרים.
תן לו לשבת עד תערובת ריפוי hydrates, כהה בצבע, שומרת על החזה, על 15 דקות יותר.
מניחים את בריסקט בשקית פלסטיק גדולה במיוחד (2-כדי 2-1/2 - גלון) resealable. (לחלופין, אתה יכול למקם אותו במחבת קלייה ולכסות אותו בחוזקה עם רדיד אלומיניום.) מקררים במשך 7 ימים, מרפרף בריסקט כל 2 ימים. ביום השמיני, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה.
הסר את חזה הבשר מן התיק בעדינות לטפוח על כל לחות עודפת עם מגבות נייר.
תן חזה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. בינתיים, להסיר את כל המדפים מהתנור למעט אחד מסודר בעמדה הנמוכה ביותר.
מחממים את התנור ל 93°. קו החלק הפנימי של מחבת צלייה לרוחב עם רדיד, חופפים אותו במרכז המחבת על ידי 1 אינץ'. ודא כי החלק התחתון והצדדים של המחבת מכוסים לחלוטין וכי רדיד עודף משתרע על הצדדים הארוכים מעט למעלה ומעל הצדדים הקצרים של המחבת. מפזרים את שבבי העץ בשכבה זוגית על נייר הכסף בתחתית המחבת. תתאים מדף צלייה על הצ ' יפס. (מדף הצלייה צריך לשבת לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת. אתה יכול לנסות להפוך אותו במידת הצורך. אם מתלה הקלייה שלך עדיין יושב נמוך מדי, השתמש תיל מהביל או מתלה קירור שיושב לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת.)
מניחים את חזה הבקר על המתלה צד שומן למעלה. להביא את הקצוות הארוכים של נייר הכסף עד להיפגש באמצע. מקפלים את רדיד למטה שלוש פעמים crimp אותו לסגור בחוזקה, לוודא שזה לא נוגע חזה, כך העשן יכול להסתובב סביב הבשר. להעלות את רדיד על הצדדים כדי לפגוש את התפר העליון ואת crimp, לוודא את כל המדף ואת חזה מוקף לחלוטין בנייר כסף ואין חורים פעורים.
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני-גבוה עד זרם יציב של עשן נשפך מתוך התפר העליון של צרור נייר, על 5 דקות. (שלב זה אינו מייצר טון של עשן, אבל עדיין ייתכן שתרצה לפתוח חלון או להדליק את המאוורר מעל הטווח שלך.)
מניחים את המחבת בתנור ועשן עד פסטרמה מגיע 140 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 4 עד 6 שעות.
הסר את המחבת מהתנור ולפתוח בזהירות את התפר העליון של נייר הכסף.
הסר את המדף ואת pastrami גיליון אפייה או משטח עבודה עמיד לחום; להפריש.זרוק את נייר הכסף ועישון שבבי עץ. (אתה יכול מיד להמשיך עם המתכון קיטור pastrami, או לקרר את הבשר לטמפרטורת החדר ומקרר אותו עטוף בחוזקה בניילון לעטוף עד 24 שעות.) עבור אידוי: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 163° ולשמור על המדף בעמדה הנמוכה ביותר.
מניחים את השומן בצד פסטרמה במחבת קלייה ריקה; לשים אותו בצד.
מניחים את המים בסיר גדול, מכסים במכסה הדוק, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מניחים את המחבת הצלייה על מדף התנור ושופכים מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הצד העבה ביותר של הפסטרמה, נזהרים שלא לשפוך אותו ישירות על הפסטרמה. (ייתכן שלא תצטרך את כל המים.) לכסות את המחבת צלייה בחוזקה עם נייר כסף. קיטור פסטרמה בתנור עד סכין מכרז, על 3 שעות.
הסר את הפסטרמה ללוח חיתוך ולתת לו לשבת במשך 10 דקות לפני חיתוך נגד התבואה.