פסטת נקניק ופלפל קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק ופלפל קלוי פסטן. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח, פסטה פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נקניק שמנת & פסטה פלפל אדום קלוי, פלפל קלוי & פסטה נקניק עוף, ו נקניק מעושן ופסטה כרוב עם רוטב שמנת פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 10 דקות או עד שהשחיר ביסודיות.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף; להשליך עורות. קוצצים ומניחים בצד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס בישול נוזלי; להתחמם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף נקניק למחבת, ומבשל 8 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים פלפלים למחבת. הזז תערובת נקניק לקצוות חיצוניים של מחבת, והשאיר חלל פתוח במרכז.
הוסף רסק עגבניות לשטח פתוח במחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עגבניות רסק לתוך תערובת נקניק. מערבבים בפסטה ונוזל בישול שמור; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים פלפל שחור ומלח.