פפאיה טרופית, סלט אבוקדו ופולפו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פפאיה טרופית, סלט אבוקדו ופולפו. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, מיץ ליים סחוט, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט פפאיה טרופי, סלט פפאיאן ואבוקדו, ו סלט אבוקדו ופפאיה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקז את הפולפו. שים מיץ ליים, ומלח קורט נדיב ופלפל, בקערה בינונית.
לטאטא, להוסיף שמן זית בזרם איטי ויציב. שים ארוגולה בקערת ערבוב גדולה; להוסיף 2 כפות של ההלבשה, ומלח קורט נדיב ופלפל; לזרוק לשלב. מחלקים את ארוגולה בין 4 צלחות הגשה. שמור את קערת ערבוב הגדולה ערבוב ערבוב. בקערת הערבוב הגדולה, לשלב פולפו, פפאיה, בצל אדום, אבוקדו, jicama ומנטה.
מוסיפים את הרוטב שנותר בעדינות לזרוק לשלב; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מחלקים את תערובת פולפו על גבי ארוגולה.