Paprikash חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שומן בייקון, קמח, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. תמחיר $2.62 למנה, מתכון זה במחיר סביר. וזה טוב. נסו Paprikash חזיר, בשר חזיר Tenderloin Paprikash, ו Paprikash חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. לזרוק את החזיר עם הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל השחור.
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את השמן כף הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל והפלפלים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות. מערבבים את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ואת הפפריקה. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את החזיר עם כל מיצים שהצטברו ואת המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד החזיר רק נעשה, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום נמוך מאוד להקציף את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה