קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פרוסות פודינג וניל

פרוסות פודינג וניל
מתכון פרוסות וניל פודינג יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. לכי לחנות וקחי עלה ג'לטין, שקדים, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. נסו KREMSNITE (פרוסות פודינג ), פרוסות עוגת קרם פודינג, ו פודינג וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים 250 גרם של המאפה על גיליון אפייה קלף לכ -25 ס " מ מרובע. פזר על מחצית השקדים, ולאחר מכן לחץ עליהם בעדינות רבה, אבק עם חצי סוכר הדובדבן ושכב על גיליון שני של קלף אפייה. הרם על תבנית אפייה, והשב על גבי תבנית אפייה נוספת כמו כריך. ממלאים כמה פחיות קטנות עם שעועית אפייה (או משהו כבד בצורה דומה ואטום כמו אורז גולמי).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במשך 30 דקות, ואז יש הצצה מהירה זה כנראה צריך עוד 5 דקות כדי להיות משחי היטב פריך בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כאשר נעשה זאת, להסיר מהתנור, להסיר את המשקולות ואת מגש אפייה העליון, ולאחר מכן בזהירות להרים את הגיליון העליון של קלף ולהשאיר להתקרר. חזור עם המאפה שנותר אתה יכול לעשות את שני הסדינים בבת אחת אם יש לך מספיק סדיני אפייה וקופסאות שימורים, אבל הם לא יכולים לבשל באופן שווה עם שני בתנור, כך שזה בטוח יותר לעשות אחד בכל פעם. מגניב שניהם לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שים את הג ' לטין בקערה של מים קרים כדי לרכך, ואז לשים את החומרים פודינג הנותרים בסיר גדול. הגדר מעל חום נמוך כדי להתחיל, לטאטא ברציפות לערבב היטב, ולאחר מכן להגדיל את החום קצת עד פודינג הוא רותח בעדינות. שמור לטאטא כל הזמן פודינג יעבה גוש באופן לא אחיד, אבל לשמור על בישול וטאטא עד שהוא חלק ועבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הסר את פודינג מהחום ולהסיר את תרמיל וניל. לסחוט את המים מתוך גיליון ג ' לטין, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך פודינג עד שהוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
קו הבסיס ואת הצדדים של פח מרובע 20 ס " מ עם אפיית מגילה cris-חציית 2 רצועות גדולות ייתן לך את הפינות neatest. באמצעות סכין גדולה, חדה וסרגל או הבסיס של הפח שלך אם הוא נשלף לקצץ גיליון מאפה אחד בצל תחת ריבוע 20cm, כך שהוא יישב בתוך הפח, שקדים בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מורחים על רפרפת באופן שווה כמו שאתה יכול. לקצץ את גיליון מאפה השני באותו אופן, אבל אז לחלק את הריבוע לשמונה 10 x 5cm מלבנים (אז זה יהיה קל יותר כאשר אתה חותך את הפרוסות מאוחר יותר). תושיבו אותם על הרפרפת, כמעט למעלה, ותרכיבו אותם בחזרה קצת כמו פאזל. בעדינות ללחוץ על המאפה כך שהוא לא לשבור אבל מקלות על פודינג, ואז לכסות ולקרר במשך 4 שעות בערך, אבל עדיין טוב יותר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
9
כדי לשרת, להרים את הפרוסה מהפח ולחתוך את כל הדרך שבו העליון מאפה הוא כבר לחתוך. אבק את הפרוסות עם קצת יותר סוכר זיגוג לשרת. הכי טוב לאכול בתוך 24 שעות, כאשר המאפה הוא עדיין טוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "