פרוסות פודינג וניל
מתכון פרוסות וניל פודינג יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. לכי לחנות וקחי עלה ג'לטין, שקדים, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. נסו KREMSNITE (פרוסות פודינג ), פרוסות עוגת קרם פודינג, ו פודינג וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים 250 גרם של המאפה על גיליון אפייה קלף לכ -25 ס " מ מרובע. פזר על מחצית השקדים, ולאחר מכן לחץ עליהם בעדינות רבה, אבק עם חצי סוכר הדובדבן ושכב על גיליון שני של קלף אפייה. הרם על תבנית אפייה, והשב על גבי תבנית אפייה נוספת כמו כריך. ממלאים כמה פחיות קטנות עם שעועית אפייה (או משהו כבד בצורה דומה ואטום כמו אורז גולמי).
אופים במשך 30 דקות, ואז יש הצצה מהירה זה כנראה צריך עוד 5 דקות כדי להיות משחי היטב פריך בכל רחבי.
כאשר נעשה זאת, להסיר מהתנור, להסיר את המשקולות ואת מגש אפייה העליון, ולאחר מכן בזהירות להרים את הגיליון העליון של קלף ולהשאיר להתקרר. חזור עם המאפה שנותר אתה יכול לעשות את שני הסדינים בבת אחת אם יש לך מספיק סדיני אפייה וקופסאות שימורים, אבל הם לא יכולים לבשל באופן שווה עם שני בתנור, כך שזה בטוח יותר לעשות אחד בכל פעם. מגניב שניהם לחלוטין.
שים את הג ' לטין בקערה של מים קרים כדי לרכך, ואז לשים את החומרים פודינג הנותרים בסיר גדול. הגדר מעל חום נמוך כדי להתחיל, לטאטא ברציפות לערבב היטב, ולאחר מכן להגדיל את החום קצת עד פודינג הוא רותח בעדינות. שמור לטאטא כל הזמן פודינג יעבה גוש באופן לא אחיד, אבל לשמור על בישול וטאטא עד שהוא חלק ועבה מאוד.
הסר את פודינג מהחום ולהסיר את תרמיל וניל. לסחוט את המים מתוך גיליון ג ' לטין, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך פודינג עד שהוא מומס.
קו הבסיס ואת הצדדים של פח מרובע 20 ס " מ עם אפיית מגילה cris-חציית 2 רצועות גדולות ייתן לך את הפינות neatest. באמצעות סכין גדולה, חדה וסרגל או הבסיס של הפח שלך אם הוא נשלף לקצץ גיליון מאפה אחד בצל תחת ריבוע 20cm, כך שהוא יישב בתוך הפח, שקדים בצד למטה.
מורחים על רפרפת באופן שווה כמו שאתה יכול. לקצץ את גיליון מאפה השני באותו אופן, אבל אז לחלק את הריבוע לשמונה 10 x 5cm מלבנים (אז זה יהיה קל יותר כאשר אתה חותך את הפרוסות מאוחר יותר). תושיבו אותם על הרפרפת, כמעט למעלה, ותרכיבו אותם בחזרה קצת כמו פאזל. בעדינות ללחוץ על המאפה כך שהוא לא לשבור אבל מקלות על פודינג, ואז לכסות ולקרר במשך 4 שעות בערך, אבל עדיין טוב יותר בין לילה.
כדי לשרת, להרים את הפרוסה מהפח ולחתוך את כל הדרך שבו העליון מאפה הוא כבר לחתוך. אבק את הפרוסות עם קצת יותר סוכר זיגוג לשרת. הכי טוב לאכול בתוך 24 שעות, כאשר המאפה הוא עדיין טוב ופריך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "