גשו לסופר וקנו חלק-מוצרלה דל שומן, מלח כשר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עגבניות שרי, קישואים ופיצה פסטו, עגבניות שרי, סרט קישואים ופיצה בוראטה, ו שום קלוי, פיצה תרד & עגבניות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 500 מעלות F. לזרוק את הקישואים עם 1/4 כפית מלח בקערה בינונית ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
קערה
תנור
2
ריססו את התחתית של מחבת מתכת בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתחילים ללחוץ אותו לצורה מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
להעביר את הבצק למחבת מוכנה ולחץ אותו באופן שווה כל הדרך עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים את המחבת על אבן הפיצה החמה ואופים חלקית במשך כ -10 דקות. התחתון צריך להיות בהיר זהוב חום פריך.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
מחבת
6
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
מפזרים את הקרום עם מוצרלה בשכבה זוגית. מייבשים את הקישואים ומערבבים את הסיבובים בשכבה אחת מעל המוצרלה. לרסס את עגבניות שרי עם ספריי בישול ולזרוק עם 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ולאחר מכן העליון שכבת קישואים עם עגבניות, זיתים ו פטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
תרסיס בישול
מוצרלה
עגבנייה
קישואים
זיתים
קרום
גבינת פטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
טפטוף בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
9
החזירו את הפיצה לתנור ואפו עד שהתחתית תהיה חומה זהובה עמוקה ועגבניות הדובדבן נבלו, בין 18 ל-20 דקות,
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
למעלה עם עלי בזיליקום קרועים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
11
חתוך ל-8 ריבועים.
12
מערבבים יחד את המים החמים, דבש ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דבש
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
13
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים
14
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
15
מוסיפים את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. טופס את הבצק לתוך כדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
שמרים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרית
קערה
16
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
17
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. טופס את הבצק לתוך 1, 2 או 4 כדורים, עבור פיצות גדולות, בינוניות וקטנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
18
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. מכסים באופן רופף עם לעטוף פלסטיק או מגבת צלחת ולתת לנוח במשך 30 דקות. הבצק יכול אז להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך או עטוף היטב קפוא עד 1 חודש. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, צורה ומבשלים לפי הצורך.