קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

עגבניות שרי מחיטה מלאה ופיצה מחבת קישואים

עגבניות שרי מחיטה מלאה ופיצה מחבת קישואים
גשו לסופר וקנו חלק-מוצרלה דל שומן, מלח כשר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עגבניות שרי, קישואים ופיצה פסטו, עגבניות שרי, סרט קישואים ופיצה בוראטה, ו שום קלוי, פיצה תרד & עגבניות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 500 מעלות F. לזרוק את הקישואים עם 1/4 כפית מלח בקערה בינונית ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
קערהקערה
תנורתנור
2
ריססו את התחתית של מחבת מתכת בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתחילים ללחוץ אותו לצורה מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
להעביר את הבצק למחבת מוכנה ולחץ אותו באופן שווה כל הדרך עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את המחבת על אבן הפיצה החמה ואופים חלקית במשך כ -10 דקות. התחתון צריך להיות בהיר זהוב חום פריך.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מפזרים את הקרום עם מוצרלה בשכבה זוגית. מייבשים את הקישואים ומערבבים את הסיבובים בשכבה אחת מעל המוצרלה. לרסס את עגבניות שרי עם ספריי בישול ולזרוק עם 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ולאחר מכן העליון שכבת קישואים עם עגבניות, זיתים ו פטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
תרסיס בישולתרסיס בישול
מוצרלהמוצרלה
עגבנייהעגבנייה
קישואיםקישואים
זיתיםזיתים
קרוםקרום
גבינת פטהגבינת פטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
טפטוף בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
9
החזירו את הפיצה לתנור ואפו עד שהתחתית תהיה חומה זהובה עמוקה ועגבניות הדובדבן נבלו, בין 18 ל-20 דקות,
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
למעלה עם עלי בזיליקום קרועים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
11
חתוך ל-8 ריבועים.
12
מערבבים יחד את המים החמים, דבש ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
13
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
14
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיפים את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. טופס את הבצק לתוך כדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
שמריםשמרים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מריתמרית
קערהקערה
16
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. טופס את הבצק לתוך 1, 2 או 4 כדורים, עבור פיצות גדולות, בינוניות וקטנות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
18
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. מכסים באופן רופף עם לעטוף פלסטיק או מגבת צלחת ולתת לנוח במשך 30 דקות. הבצק יכול אז להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך או עטוף היטב קפוא עד 1 חודש. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, צורה ומבשלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח