פרושוטו עטוף בירכי עוף רוזמרין
פרושוטו עטוף בירכי עוף רוזמרין הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 332 אוהדים. אם יש לכם חומץ בלסמי טפטוף, רוזמרין צרור, ירכי עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 37 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 29%. מתכונים דומים: פרושוטו עטוף בירכי עוף רוזמרין, ירכי עוף עטופות בפרושוטו, ו תפוז ורוזמרין פרושוטו-שרימפס בגריל עטוף.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גריל כפולה, מחבת מחבת או גריל חיצוני על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים כ 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה לכלי רדוד ומוסיפים את השום.
מסירים את העלים מענף רוזמרין וקוצצים דק, בערך 1 כף.
מוסיפים לקערה את הרוזמרין הקצוץ עם השום והשמן. שוברים את יתרת הרוזמרין ל -8 ענפים קטנים בערך בגודל נתחי העוף.
מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים אותם לתערובת השום. פנה למעיל. עוטפים את נתחי העוף בפרושוטו, מאבטחים את החזיר בעזרת ענף רוזמרין תוך כדי עטיפה. הענפים צריכים לבלוט מעט בשולי החזיר.
מזלפים את העוף בשמן נוסף וצולים על הגריל למשך 12 דקות, הופכים מדי פעם.
מגישים 2 חתיכות עוף לכל מנה, יחד עם כמה טריזי לימון לסחיטה מעל.
מזלפים חומץ בלסמי ומגישים.