פריטטה עם ספגטי ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטה עם ספגטי ועגבניות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ספגטי, חלבוני ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חביתת ספגטי (חביתת ספגטי), ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי, ו ספגטי פריטטה.
הוראות
לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים ביצים ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; להכות היטב עם מקצף.
מוסיפים ספגטי, עגבניות, שום ובזיליקום; מערבבים היטב.
מעיל מחבת nonstick גדול עמיד עם ספריי בישול; להמס חמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים תערובת ביצים. קוק, חשוף, 13 דקות או עד למעלה הוא כמעט להגדיר.
לעטוף את הידית של מחבת עם נייר; broil 4 עד 5 דקות או עד שנקבע.