פריטטה צ'ילה ירוקה
פריטטה צ'ילה ירוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 210 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 136 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגות סרטן צ'ילה ירוקות עם מאיו צ' ילה ירוק, סטייק חצאית קפה ואנצ'ו צ' ילה עם צ'ילה ירוקה-תפוח עץ, ו צ'ילה-שפשף סינטה וירוק צ' ילה נאצ'וס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים פנימה את פלפלי הצ 'ילי הירוקים, גבינת הקוטג', גבינת הצ ' דר והחמאה המומסת.
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. מנמיכים את האש ל -325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס), וממשיכים לאפות 35 עד 40 דקות. מגניב מעט, לחתוך ריבועים קטנים.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את התווית בהשראת וילרנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
ברוט רזרבה קאווה זו מיוצרת מזנים מקומיים כמו מקבאו, פארלדה וקסארל.הוא התיישן במשך 15 חודשים על ליס. הוא מורכב על האף עם ניחוחות טריים של פירות וענבים. על החיך הוא טרי ועדין עם מרקם חלק בשל הזמן המושקע על ליס. מגישים צונן מאוד. מושלם כאפריטיף וגם עם מנות פירות ים, דגים ואורז.