פריך אגס עם ציפוי Amaretti
פריך אגס עם ציפוי Amaretti עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, קמח, אגסים ברטלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, אגס פריך עם ציפוי מקדאמיה חמאה, ו ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגסים בקערה גדולה.
מפזרים 6 כפות סוכר חום, 2 כפות קמח, מיץ, ומלח; לזרוק היטב מעיל.
העברת תערובת לתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול.
מניחים עוגיות במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק. שקול או כף קלה שנותרה 25 אונקיות (כ 1/2 כוס) קמח לתוך כוס מדידה יבשה.
שלב 25 אונקיות קמח, פירורי עוגיות, ונותר 2 כפות סוכר חום בקערה בינונית; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים אגוזים.
מפזרים תערובת פירור באופן שווה על תערובת אגס.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד אגסים במכרז.
מערבבים קרם ואבקת סוכר בקערה בינונית. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מחלקים פריך באופן שווה בין 9 קערות; העליון כל מנה עם כ 1 כף קצפת.