פריך תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך תפוח קרמל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך סוכר חום, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פריך תפוח קרמל, פריך תפוח קרמל, ו קרמל-תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לזרוק תפוחים וציפוי קרמל חמאה.
מורחים תפוחים במחבת. בקערה בינונית, מערבבים את שאר החומרים עד מעורבב היטב; מפזרים על תפוחים.
אופים על 35 עד 45 דקות או עד ציפוי זהוב חום ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג.