קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות27
מגזין

פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות

פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 294 קלוריות. מתאים ל-5 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם סוכר, גבינת פרמזן, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. נסו פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות, פולנטה פרמזן שמנת עם פטריות ורוטב עגבניות, ו פרמזן פולנטה עם פטריות בר טימין לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקניקים נקניקים; חותכים כל אחד באלכסון לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
2
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הנקניק; מבשלים 3 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
מוסיפים את היין והפטריות; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ייןיין
5
מוציאים נקניק מהתבנית. מבשלים את תערובת הפטריות על אש בינונית - גבוהה 5 דקות או עד שנוזל כמעט מתאדה. מערבבים את הבזיליקום והעגבניות; לבשל 1 דקה או עד מחומם. להחזיר נקניק למחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
נקניקנקניק
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בזמן שהרוטב מתבשל מכינים פולנטה. מביאים לרתיחה מים בסיר בינוני; מערבבים פנימה פולנטה, אבקת שום, סוכר ומלח. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים עד סמיך (כ -5 דקות), תוך ערבוב תדיר. מערבבים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פולנטהפולנטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מגישים עם תערובת נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק