טופו מקושקשת וקייל פשוט יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, מלח ופלפל נוספים, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לטרוף טופו מקסיקני עם אורז כרובית וכרוב {Gf, פחמימות נמוכות, צמחוני + סופר פשוט }, טופו משי מקושקשת, איך לעשות תאילנדי מקושקשת טופו משי, ו טופו bhurji, איך לעשות bhurji טופו או טופו מקושקשת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת עמוקה, לא מקל או ווק מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים את הפלפל האדום ואת הפטריות ומבשלים עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את הטופו ומפזרים אותו עם פפריקה, כמון, מלח וכורכום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התבלינים ריחניים טופו חם לאורך כל הדרך. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשום
4
מוסיפים את הכרוב ומערבבים. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף כף או שתיים של מים. מכסים ואדים, ערבוב כל דקה בערך, עד קייל מתרכך, על 4 עד 7 דקות, תלוי כמה רך אתה אוהב כרוב שלך. מערבבים בשמרים התזונתיים, לבדוק את התבלינים, ומוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. מבשלים עוד דקה או שתיים עד מחומם דרך.