פשטידת גבינת אננס ללא אפייה
פשטידת גבינת אננס ללא אפייה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 161 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מים, גבינת שמנת, תוספת מוקצפת בקרטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . פשטידת האננס של סבתא אינז , פשטידת הנענע ללא אפייה ופאי בננה מפוצל ללא אפייה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. מרפדים את מעטפת הבצק בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בקערה קטנה ממיסים ג'לטין במים רותחים. מצננים 10 דקות. מערבבים פנימה אננס. בקערה גדולה טורפים גבינות שמנת עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים בהדרגה את תערובת האננס. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. כף לתוך קליפת בצק. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות או עד להתייצבות.