פשטידת חזיר קלאסית
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו עלי דפנה, קמח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות, אורז מטוגן בשר חזיר כמעט קלאסי, ו קלאסי Tortière או פשטידת חזיר Québec (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טרוטר עם משכן, עלי דפנה, גזר, בצל ופלפל בסיר מלאי גדול. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 4 שעות, ציפוי את הסיר עם מים נוספים אם trotters להיחשף. מסננים מלאי לתוך סיר גדול, הזמנת בשר טרוטר אם תרצה. להשליך מוצקים.
מניחים מלאי מתוח מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת על 3 כוסות. מתבלים לפי הטעם במלח.
להעביר למכולה, לתת מגניב, לכסות, להכניס למקרר לילה. למחרת, שומן דל שומן מעל פני השטח.
שלב חזיר, חזיר טחון, allspice, פלפל שחור, 1/2 כפית מלח, ומרמיט.
מערבבים עד החומרים משולבים היטב. לכסות ולהניח בצד.
מניחים קמח בקערה גדולה ומפזרים מעט מלח ופלפל. בסיר קטן לשלב שומן חזיר, חלב ומים ולמקם מעל חום בינוני עד שומן נמסה.
יוצקים תערובת שומן על קמח, באמצעות כף עץ, לערבב עד צורות הבצק.
התאם מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°. גריז וקמח את המחבת בצורת האביב, ולאחר מכן לגלגל 3/4 של בצק לדיסק על הגודל של החלק התחתון של המחבת בצורת האביב. באמצעות האצבעות שלך לחץ על הבצק את הצדדים של המחבת.
מניחים את המילוי במחבת, ולאחר מכן מגלגלים את הבצק השמור למנה בגודל של המחבת בצורת האביב,
מברשת קצוות של בצק עם ביצה מוכה ואז במקום על גבי עוגה.
חותכים פורקן קיטור בחלק העליון של העוגה, מברשת עם הביצה שנותרה, ומניחים בתנור במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות להוריד את הטמפרטורה ל 163° ומבשלים עד חום זהוב, על 1 שעה יותר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
מלאי חום במחבת קטנה. בזהירות לשפוך דרך פורקן קיטור בחלק העליון של העוגה עד העוגה הוא מלא לחלוטין ואת המניה מתחילה לצאת מלמעלה.
העברה למקרר ולאפשר להגדיר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.