קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

פשטידת חזיר קלאסית

פשטידת חזיר קלאסית
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו עלי דפנה, קמח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות, אורז מטוגן בשר חזיר כמעט קלאסי, ו קלאסי Tortière או פשטידת חזיר Québec (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים טרוטר עם משכן, עלי דפנה, גזר, בצל ופלפל בסיר מלאי גדול. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 4 שעות, ציפוי את הסיר עם מים נוספים אם trotters להיחשף. מסננים מלאי לתוך סיר גדול, הזמנת בשר טרוטר אם תרצה. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים מלאי מתוח מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת על 3 כוסות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
להעביר למכולה, לתת מגניב, לכסות, להכניס למקרר לילה. למחרת, שומן דל שומן מעל פני השטח.
1
שלב חזיר, חזיר טחון, allspice, פלפל שחור, 1/2 כפית מלח, ומרמיט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חזיר טחוןחזיר טחון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
מרמייטמרמייט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מערבבים עד החומרים משולבים היטב. לכסות ולהניח בצד.
1
מניחים קמח בקערה גדולה ומפזרים מעט מלח ופלפל. בסיר קטן לשלב שומן חזיר, חלב ומים ולמקם מעל חום בינוני עד שומן נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שומן חזירשומן חזיר
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים תערובת שומן על קמח, באמצעות כף עץ, לערבב עד צורות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
התאם מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°. גריז וקמח את המחבת בצורת האביב, ולאחר מכן לגלגל 3/4 של בצק לדיסק על הגודל של החלק התחתון של המחבת בצורת האביב. באמצעות האצבעות שלך לחץ על הבצק את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את המילוי במחבת, ולאחר מכן מגלגלים את הבצק השמור למנה בגודל של המחבת בצורת האביב,
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מברשת קצוות של בצק עם ביצה מוכה ואז במקום על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
6
חותכים פורקן קיטור בחלק העליון של העוגה, מברשת עם הביצה שנותרה, ומניחים בתנור במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות להוריד את הטמפרטורה ל 163° ומבשלים עד חום זהוב, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מלאי חום במחבת קטנה. בזהירות לשפוך דרך פורקן קיטור בחלק העליון של העוגה עד העוגה הוא מלא לחלוטין ואת המניה מתחילה לצאת מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
העברה למקרר ולאפשר להגדיר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.