קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת מוס דלעת

פשטידת מוס דלעת
פאי מוס דלעת דורש כ 12 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת ג'לטין, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 240 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר יחד עם מצורף ההנעה עד שהם קלים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הקמח, התבלינים והמלח ומערבבים לאט, עד שהבצק מתחבר. פעמיים לעטוף את הבצק לתוך דיסק חזק, עגול בניילון לעטוף וצינה במשך לפחות שעתיים, או באופן אידיאלי, לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מרדדים את הבצק כך שהוא פחות מ 1/4 אינץ ' עבה, ולחץ בעדינות את הבצק לתחתית צלחת עוגה. אפשר לקצוות לבוא רק מעט מעבר לקצה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מניחים את הקליפה במקפיא כדי להירגע במשך 30 דקות או במקרר אם בעיצוב מראש. לקצץ את הקצה עם סכין או לעזוב כמו עבור מראה כפרי יותר. קו פגז מקורר עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה שוב ושוב למטרה זו)
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, פונה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים עד הקרום כולו הוא חום זהוב (כ 10 דקות נוספות). אפשר לקרום להתקרר לחלוטין בצלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על גבי. הניחו בצד ואפשרו לג ' לטין לפרוח. בסיר קטן, לשלב את הדלעת, סוכר, תבלינים, ומלח. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עד התערובת הופכת עבה וחלק וזה sputters.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הסר מהחום וקצף בג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
לטאטא במשך 1 דקה, ולאחר מכן להעביר את התערובת למעבד המזון ולעבד במשך 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את החלמונים אחד בכל פעם, עיבוד במשך 5 שניות בין כל תוספת. להחזיר את התערובת לסיר ומערבבים כל הזמן עד התערובת מגיעה 71°.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר רק מתחת לטמפרטורת החדר מעל אמבט קרח, ערבוב מדי פעם (אם זה חם מדי, התערובת לא להגדיר כראוי). מקפלים בקרם כבד צונן כי כבר לקח פסגות רכות, דואג לא להוציא את הקרם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
13
יוצקים את מוס לתוך קליפת העוגה ומניחים במקרר להגדיר לפחות 6 שעות (לילה הוא הטוב ביותר).
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
14
מגישים צונן עם קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי