קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

צ'אודר צדפות

צ'אודר צדפות
אם ברצונך להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, ייתכן ש-Clam Chowder הוא מתכון שכדאי לנסות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 780 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -60 גרם שומן כל אחת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. אם יש לכם פפריקה, עלי דפנה, מרסלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חמין צדפה , חמין צדפה , ו- Clam Chowder .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים סיר גדול או רונדו על הכיריים ומוסיפים 3 כוסות מים. מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את הצדפות. מבשלים עד שהצדפות נפתחות. למרות שחשוב לערבב את הצדפות תוך כדי בישול, זהירות מכיוון שהקליפות שבירות ונשברות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף, לטעםרוטב חריף, לטעם
רוטב חריף, לטעםרוטב חריף, לטעם
2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות
כרישה (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקה וחתוכה לקוביותכרישה (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקה וחתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 קילו צדפות קטנות צוואריות, קרצוף במים קרים עד שלא נשאר גרגיר על הקליפות5 קילו צדפות קטנות צוואריות, קרצוף במים קרים עד שלא נשאר גרגיר על הקליפות
צדפות צווארון קטנות, משופשפות במים קרים עד שלא נשאר חצץ על הקונכיותצדפות צווארון קטנות, משופשפות במים קרים עד שלא נשאר חצץ על הקונכיות
3
שמים את הצדפות במסננת ושומרים את נוזלי הבישול. צדפים את הצדפות; לזרוק את הקליפות ולשמור את בשר הצדפה ואת הנוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבייקון לסיר גדול נוסף ומבשלים על אש בינונית עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
5
מסננים את הבייקון בעזרת כף מחוררת על נייר סופג, מפדרים בפלפל חלבי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מוסיפים את החמאה לשומן הבייקון שבסיר ומבשלים במהירות את הסלרי, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מוציאים את הסלרי בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים לסיר את השום, הכרישה והבצל ומפזרים מלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהירקות נעשים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את הוורמוט. ממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
11
בינתיים מערבבים בסיר גדול נוסף את השמנת, הטימין, תפוחי האדמה ועלי הדפנה. מביאים את התערובת לרתיחה עדינה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
13
מוסיפים מעט רוטב חריף ווסטרשייר. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
14
יש סיכוי טוב שיהיה חצץ בנוזל הבישול של הצדפה. מסננים ומוסיפים לתערובת הבצל/כרישה. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
15
מערבבים עם תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
16
מוסיפים את בשר הצדפה, הסלרי השמור, הטרגון והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
שמירשמיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
17
מוציאים וזורקים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
18
מוסיפים את המרסלה. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
19
מוסיפים עוד שמנת ומים אם צריך. משטחים עם הבייקון ממש לפני ההגשה ומגישים עם
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
20
לחם אפוי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
21
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת. ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש קטנה ומוסיפים את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
מפזרים מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
23
מחממים בעדינות במשך דקה. השתמשו במברשת מאפה כדי לצפות את פרוסות הלחם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
24
יוצקים את כל החמאה שנותרה לתחתית תבנית האפייה. מפזרים את הלחם בפפריקה וזרעי השמיר.
מרכיבים שתצטרך
זרע שמירזרע שמיר
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
25
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד שהפרוסות שחומות ופריכות, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
26
מוציאים ומצננים כדקה לפני ההגשה לצד המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pre-sliced bacon, cut into 1-inch piecespre-sliced bacon, cut into 1-inch pieces23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2ביוןgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch roundsgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch rounds11 קילו קישואים,זרעי שמירזרעי שמיר2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט יבשורמוט יבש2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט יבשורמוט יבש11 קילו קישואים,שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2(חוֹרֶף)טרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון4ציפורןgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slicesgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slices4766 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6ריבס, קצוץ טרי או קפואHot sauce, for flavorHot sauce, for flavor6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל לבן טחון טרימלח כשר ופלפל לבן טחון טרי2leeks (white and light green part only), cleaned and dicedleeks (white and light green part only), cleaned and diced340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)littleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shellslittleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shells1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרסלה יבשהמרסלה יבשה2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואWorcestershire sauce, for flavorWorcestershire sauce, for flavor1קטןבצל צהוב, קלופים וחתוכים לקוביותבצל צהוב, קלופים וחתוכים לקוביות4Yukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch diceYukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch dice

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט

חמין צדפה עובד ממש טוב עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.