קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

צ'אר ארקטי קלוי שלם עם שומר ופיסטו

צ'אר ארקטי קלוי שלם עם שומר ופיסטו
צ'אר ארקטי קלוי שלם עם שומר ופיסטו נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שיני שום, מלח ים ופלפל, עגבנייה בשלה גפן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות ידידותי התקציב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'אר ארקטי קלוי במחבת עם תפוז ורוזמרין בור בלאן, צ'אר ארקטי צלוי לאט עם תוספת זרעי לימון-חרדל, ו ארקטי צ'אר וויודיה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שוטפים את הדג היטב מבפנים ומבחוץ ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
הניחו את הילד הגדול על תבנית גיליון גדולה עם מסגרת; חותכים 4 חתכים לרוחב משני צידי הדג, חותכים עד העצם. מתבלים את החרצית הארקטית בכמות נדיבה של מלח ופלפל, בתוך החלל ובכל העור. ממלאים את עשבי התיבול והשומר המעורבים בגוף הדג. תוחבים פרוסת לימון ועלה דפנה בתוך כל אחד מהדקים. משפשפים כמות הגונה של שמן זית על כל חלקי הדג. צולים 30 עד 40 דקות, עד שהעור פריך והדג עצמו מתקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים לפלטת הגשה ומקשטים בכריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
מגישים עם רוטב פיסטו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד שהשום קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מגישים בטמפרטורת החדר עם דג בגריל או קלוי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק