צ'אר ארקטי קלוי שלם עם שומר ופיסטו נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שיני שום, מלח ים ופלפל, עגבנייה בשלה גפן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות ידידותי התקציב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'אר ארקטי קלוי במחבת עם תפוז ורוזמרין בור בלאן, צ'אר ארקטי צלוי לאט עם תוספת זרעי לימון-חרדל, ו ארקטי צ'אר וויודיה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שוטפים את הדג היטב מבפנים ומבחוץ ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
הניחו את הילד הגדול על תבנית גיליון גדולה עם מסגרת; חותכים 4 חתכים לרוחב משני צידי הדג, חותכים עד העצם. מתבלים את החרצית הארקטית בכמות נדיבה של מלח ופלפל, בתוך החלל ובכל העור. ממלאים את עשבי התיבול והשומר המעורבים בגוף הדג. תוחבים פרוסת לימון ועלה דפנה בתוך כל אחד מהדקים. משפשפים כמות הגונה של שמן זית על כל חלקי הדג. צולים 30 עד 40 דקות, עד שהעור פריך והדג עצמו מתקלף.