צ'דר חווה ופונדו סטאוט אירי עם תפוחי אדמה חדשים
צ'דר החווה ופונדו סטאוט אירי עם תפוחי אדמה חדשים עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לך לחנות ותביא את החרדל של קולמן, תפוחי אדמה אדומים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו גבינת צ'דר אירית ופונדו סטאוט, פונדו צ'דר אירי עם סטאוט וויסקי, ו גבינת צ'דר מיושנת ופונדו מוצק (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה החדשים במים מלוחים עד שרק מבושל דרך. הם צריכים להישאר די מוצקים ולשמור על צורתם. בערך 4 דקות.בינתיים, לזרוק גבינה עם קמח בקערה גדולה. להביא 3/4 כוס סטאוט, מיץ להתרכז, חרדל להתבשל בסיר גדול מעל חום בינוני. בהדרגה להוסיף תערובת גבינה, ערבוב כל הזמן בתנועה זיג זג (כדי לשמור על הגבינה מ balling למעלה), עד גבינה נמסה חלקה. דליל עם יותר מוצק, אם תרצה בכך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר פונדו לקערה להגדיר מעל להבה.
מגישים חמים עם תפוחי אדמה חדשים לטבילה.