צ'יפס בטטה חריף
צ'יפס מתובל בטטה הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 3 מנות. זה מנות ראשונות יש 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, סירופ מייפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: צ'יפס בטטה חריף, הצ'יפס המתובל של נילי, ו צ'יפס בטטה חריף ומטבל כוסברה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים יחד שמן זית, סירופ מייפל, ופלפל קאיין בקערה קטנה.
מברשת פרוסות בטטה עם תערובת מייפל ומניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות, ולאחר מכן להפוך את פרוסות תפוחי האדמה מעל, מברשת עם כל תערובת מייפל הנותרים, ולהמשיך לאפות עד במכרז באמצע, ופריך על הקצוות, כ 7 דקות יותר.