קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

צ'יפס ודגים

צ'יפס ודגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס ודגים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 8900 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 952 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לכם תבלינים ישנים, בירה חומה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים את שמן הזעפרן בתנור הולנדי בן 5 ליטר בחום גבוה עד שהוא מגיע ל-320 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
באמצעות פורס V עם להב רחב, לחתוך את תפוחי האדמה עם העור על.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מניחים בקערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל קאיין, ותיבול המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לטאטא את הבירה עד הבלילה חלקה לחלוטין ללא כל גושים. להכניס למקרר במשך 15 דקות. הערה: הבלילה יכולה להתבצע עד 1 שעה לפני הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מסננים תפוחי אדמה ביסודיות, הסרת כל עודף מים. כאשר השמן מגיע 320 מעלות, לטבול את תפוחי האדמה בשמן. עבודה בקבוצות קטנות, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות עד שהם חיוורים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר שמן, ניקוז, מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
להגדיל את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות. טבילה מחדש צ ' יפס ומבשלים עד חום פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
להסיר ולנקז על מתלה קלייה. מתבלים במלח כשר בעודכם חמים ומחזיקים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אפשר לנפט לחזור ל-350 מעלות. דל קלות רצועות דגים בקורנפלור. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול את הדגים לתוך הבלילה לטבול לתוך שמן חם. כאשר הבלילה מוגדרת, להפוך את חתיכות של דגים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מסננים את הדגים על מדף הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
מגישים עם חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט