צדפות ואסאבי משובצות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 823 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לכם רוטב צ'ילה, יין שזיפים, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, צדפות צרובות עם Pancettan מעל אבוקדו ווסאבי, ו Sirloin מצופה נורי עם Shiitake וwasabi (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן קנולה מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את שאלוט, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט הם שקופים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מוסיפים את שמן השומשום, יין שזיפים, מלאי לובסטר, חלב קוקוס, רוטב צ ' ילי מתוק ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים והתערובת מצטמצמת ברבע, בערך 8 דקות.
מוסיפים את מחית המנגו ומתבלים במיץ לימון ומלח. מבשלים עוד 3 עד 5 דקות ואז להתאמץ ולהניח בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגו
1 תות, קלוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
כדי להפוך את הקרום: במטחנת תבלינים או מרגמה, לטחון את החרדל וזרעי כוסברה עם גרגרי פלפל ואפונה ווסאבי. התאם את התיבול עם אבקת ווסאבי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
אבקת ווסאבי
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אפונה ווסאבי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
זמן קצר לפני ההגשה מגלגלים את הצדפות בקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנות
7
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד שהם מתחילים לפריך ואז להעיף. מבשלים את הצדפות עד שהם פריך מכל הצדדים. כפית את הצדפות על צלחות חמות. כפות כוסות מסביב לצדפות ומגישים.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.