צדפות טמאלי עם שלפוחיות צ'ילה ורדה מיונייר
צדפות Tamalli עם Blistered צ'ילה ורדה Meunière נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו poblano צ'ילה, יין, שיני שום; 2, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו המבורגר צ'ילה ירוק עם שלפוחיות הודו, חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, ו Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales (מתכונים דומים).
הוראות
שים יין, שאלוט, ושום כתוש בסיר גדול. מניחים סל ספינת קיטור בסיר, מוסיפים צדפות, ומכסים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במהירות מעל חום בינוני גבוה עד צדפות פתוחות, 5 עד 10 דקות.
להעביר צדפות לצלחת ולתת מגניב. מסננים מרק מן הסיר; להפריש 3/4 כוס בתוספת 2 כפות. ותירגע.
הסר בשר מצדפות, שמירת 8 פגזים; בשר צונן וצדפות.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, צ 'ילה, תירס, ופלפל בשמן עד צ' ילה מכרז פריך, 7 עד 8 דקות.
להוסיף שום טחון; לבשל, ערבוב, 1 דקה.
הסר כ 2 כפות. של תערובת ולהניח בצד.
מערבבים מאסה בקערה עם 2 כפות. מרק צדפות שמורות ו 2 כפות. מים. מערבבים בתערובת תירס מחבת וחצי בשר צדפות. כפית לתוך 8 (4-6-עוז.) ramekins משומן; חלקה צמרות. מכסים כל אחד בנייר כסף.
שים מתלה במחבת צלייה ולמלא מחבת עם מים רק מתחת מתלה. הגדר ramekins על rack. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
חום מעל 2 מבערים על חום גבוה עד קיטור קטן בורח; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד tamales מרגיש מוצק למדי, 35 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, לבשל חלפיאו עד מושחר, מפנה מדי פעם, 20 עד 25 דקות.
בואו מגניב, ואז לקלף, זרע, וקוביות.
מרתיחים שמורות 3/4 כוס מרק צדפות בסיר מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1/3 כוס, 5 דקות. מערבבים בחלפיאו. כמה דקות לפני ההגשה, להקציף בחמאה קצת בכל פעם עד נמס. מערבבים בצדפות שנותרו וחום עד חם, ואז מערבבים בצדפים.
לפתוח ראמקינס, לשים על צלחות. רוטב צדפות כפית על גבי ולהגדיר צדפה על כל אחד. למעלה עם שמורות poblano צ ' ילה, כוסברה, ו fresno chiles.
* Masa עבור tamales יש שומן, leavening, ומלח הוסיף תירס הקרקע. מצא אותו בשווקים לטיניים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.