צדפות ים צרובות עם פסטו סיציליאני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, קליפת לימון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם עגבניות ופסטו, צדפות צרובות עם פטרוזיליה ובצל ירוק פסטו, ו צדפות צרובות עם פסטו נענע טרי.
הוראות
1
כדי להכין פסטו, לשלב מים רותחים וצימוקים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 30 דקות (לא לנקז).
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
פסטו
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב תערובת צימוקים, 2 כפות צלפים, והבא 6 מרכיבים (2 כפות צלפים דרך פלפל) בבלנדר; תהליך עד חלקה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.