קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צדפות ים צרובות מחבת עם פסטו סיציליאני

צדפות ים צרובות מחבת עם פסטו סיציליאני
צדפות ים צרובות עם פסטו סיציליאני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, קליפת לימון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם עגבניות ופסטו, צדפות צרובות עם פטרוזיליה ובצל ירוק פסטו, ו צדפות צרובות עם פסטו נענע טרי.

הוראות

1
כדי להכין פסטו, לשלב מים רותחים וצימוקים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 30 דקות (לא לנקז).
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
פסטופסטו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב תערובת צימוקים, 2 כפות צלפים, והבא 6 מרכיבים (2 כפות צלפים דרך פלפל) בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
פלפלפלפל
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
להוסיף 2 כפות שמן; תהליך עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מערבבים פסטו ופסטה בקערה גדולה; לזרוק היטב. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
כדי להכין צדפות, צדפות יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
8
הסר צדפות מהמחבת, ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. כף 1 כוס פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 5 אונקיות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פסטהפסטה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מפזרים באופן שווה עם 1 כפות צלפים.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיער מלאך מבושל חם (כ 8 אונקיות פסטה לא מבושלת)שיער מלאך מבושל חם (כ 8 אונקיות פסטה לא מבושלת)0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי11 קילו קישואים,קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)אורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות יםצדפות ים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.