המתכון צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרווה טחון, שרי, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי, עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ו ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על עגל.
מרכיבים שתצטרך
עגל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חום 1 כפית שמן ו 1 כפית חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים חצי עגל למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הנותרים שמן זית, חמאה ועגל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להפחית חום בינוני.
6
מוסיף את שאלוט קצוצים ופטריות מתובלות מראש למחבת, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיף ויסקי אירי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי אירי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים מרק ושרי; מבשלים 3 דקות או רק עד שהרוטב מתחיל להתעבות. להחזיר עגל למחבת. כיסוי ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.