קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צדפות קלויות ברוטב שומשום

צדפות קלויות ברוטב שומשום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, סוכר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מחבת צדפות צרובות ברוטב שומשום ואטריות צלופן, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו סלט קציר ירקות קלוי עם רוטב צ'ילי שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר צדפות מהמקרר, ולהביא אותם לטמפרטורת החדר (כ 10 דקות). בקערת ערבוב קטנה, מוסיפים את חתיכות הבצל הלבן ואת המרכיבים הבאים 7 (באמצעות פלפל אדום מרוסק); מערבבים עם מקצף לשלב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל לבןבצל לבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לחמם את שמן קנולה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הצדפות; מפזרים צדפות עם פלפל שחור. לבשל צדפות על 3 דקות בצד 1 עד חום זהוב. באמצעות מלקחיים, להפוך את הצדפות ולבשל 2-3 דקות נוספות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים צדפות לצלחת, ומכסים בנייר כסף. שמור את המחבת על החום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
לטאטא את הרוטב שוב, ולהוסיף אותו למחבת. מבשלים עד שהרוטב רותח ומתעבה מעט (כ -45 שניות); ואז להסיר את המחבת מהחום. מחלקים צדפות בין 4 צלחות, לטפטף חלק רוטב שומשום חם על כל חלק, ומקשטים עם קמצוץ של חתיכות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.