קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

צדפות תינוקות מאודות בקטפלנה עם יין לבן ורוטב עגבניות: אלמיג'ואס נה קטפלנה

צדפות תינוקות מאודות בקטפלנה עם יין לבן ורוטב עגבניות: אלמיג'ואס נה קטפלנה
צדפות תינוקות מאודות בקטפלנה עם יין לבן ורוטב עגבניות: אלמיג'ואס נה קטפלנה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 534 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם פפריקה כף נדיבה, נקניק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צדפות ונקניק בקטפלנה, צדפות קטנות מאודות עם רוטב יין לבן, ו צדפות מאודות ביין לבן.

הוראות

1
מצפים תנור הולנדי גדול בשמן הזית ומניחים על אש בינונית. כשהשמן יוצר מעט אובך, מוסיפים את הפלפלים, העגבניות, הבצל והשום; מבשלים ומערבבים כ-7 דקות עד שהירקות רכים, אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את החזיר והנקניק ומערבבים למשך 2 דקות לשחרור מעט מהשומן הטעים. מערבבים פנימה את הפפריקה, פתיתי הפלפל, עלי הדפנה והיין. מבשלים ומערבבים במשך 10 דקות כדי לבשל את הנוזל קצת. (אם משתמשים בקטפלנה, העבירו את הרוטב לכלי והמשיכו לפי ההוראות.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מניחים את הצדפות ברוטב וזורקים בעזרת כף גדולה כך שהם מצופים היטב וחלק מהרוטב נמצא בחלקו העליון. סוחטים פנימה את מיץ הלימון ומקלחים עם פטרוזיליה קצוצה. סוגרים היטב את התנור ההולנדי או הקטפלנה ומבשלים על אש בינונית למשך 15 דקות עד שהצדפות לא נפתחות. מחק צדפות שלא נפתחו בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוציאים את הקטפלנה מהתנור ופותחים אותה ליד השולחן. מצקת לקערות מרק ומגישים מיד עם לחם פורטוגזי פריך.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה 5 עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
שרדונה 5
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.