צולים עוף ופטריות ברוטב יין אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי ופטריות עם רוטב יין אדום. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 81 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 1462 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו יין, חמאה, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. נסו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות, עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה, ו עוף ופטריות ברוטב יין אדום - 7 נקודות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים 1/2 כף שמן צמחי, ואז מוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד שהעור מזהיב, בערך 6 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה עם מסגרת, עם העור כלפי מעלה; שמרו את המחבת.
זורקים את הפטריות עם 1/2 כף השמן הצמחי הנותרת ומתבלים במלח ופלפל; מפזרים סביב העוף על תבנית האפייה.
אופים עד שהפטריות רכות ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של העוף רושם 160 מעלות צלזיוס, כ-25 דקות.
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת השמורה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה תוך הקצפה.
מוסיפים את היין, הסוכר ו 1/4 כפית מלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
כף מעט מרוטב היין האדום על כל צלחת; למעלה עם העוף והפטריות.