קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ציפוי קרם חמאה שוקולד

ציפוי קרם חמאה שוקולד
ציפוי קרם חמאה שוקולד הוא ציפוי שמגיש 4. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וידידותי ל-fodmap מכיל 2745 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -214 גרם שומן למנה. אם יש לכם שוקולד מריר, שוקולד חצי מתוק, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: ציפוי קרם חמאה וניל מיושן ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה , ועוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים עם ציפוי גנאש שוקולד .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים עד להמסה ומניחים בצד עד להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
3
מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם הטרטר והמלח בקערה של מערבל חשמלי עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
4
מניחים את קערת החלבונים על מחבת המים הרותחים ומחממים את החלבונים עד שהם חמימים למגע, כ-5 דקות. מחזירים את הקערה למערבל החשמלי ומקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהמרנג מתקרר ומחזיק בשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
5
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך כדי הקצפה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה, מוסיפים את השוקולד המומס, הווניל, האספרסו והרום, אם משתמשים בו, ומערבבים במשך דקה אחת או עד שהשוקולד מתערבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, הניחו לו להתקרר והקציפו אותו שוב. .
מרכיבים שתצטרך
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'