ציפוי קרם חמאה שוקולד
ציפוי קרם חמאה שוקולד הוא ציפוי שמגיש 4. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וידידותי ל-fodmap מכיל 2745 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -214 גרם שומן למנה. אם יש לכם שוקולד מריר, שוקולד חצי מתוק, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: ציפוי קרם חמאה וניל מיושן ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה , ועוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים עם ציפוי גנאש שוקולד .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים עד להמסה ומניחים בצד עד להתקררות לטמפרטורת החדר.
מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם הטרטר והמלח בקערה של מערבל חשמלי עם מקצף.
מניחים את קערת החלבונים על מחבת המים הרותחים ומחממים את החלבונים עד שהם חמימים למגע, כ-5 דקות. מחזירים את הקערה למערבל החשמלי ומקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהמרנג מתקרר ומחזיק בשיא נוקשה.
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך כדי הקצפה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה, מוסיפים את השוקולד המומס, הווניל, האספרסו והרום, אם משתמשים בו, ומערבבים במשך דקה אחת או עד שהשוקולד מתערבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, הניחו לו להתקרר והקציפו אותו שוב. .