קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות84
מגזין

ציר עוף עשיר

ציר עוף עשיר
ציר עוף עשיר עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 132 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.7 למנה, מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, גרגירי פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ציר עוף ביתי עשיר, ציר עוף ביתי עשיר וציר הודו עשיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
2
שלבו עצמות עוף, בצל, סלרי וגזר בתבנית צלייה גדולה; מערבבים עם שמן ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד שהעצמות והירקות מקבלים צבע זהוב עשיר, כ-30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
עצמות עוףעצמות עוף
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
6 תפוחי אדמה אדומים בינוניים חתוכים לקוביות6 תפוחי אדמה אדומים בינוניים חתוכים לקוביות
4 בצלים לבנים, קצוצים4 בצלים לבנים, קצוצים
Kefalotyri או Kasseri, מגוררKefalotyri או Kasseri, מגורר
8 שזיפים סגולים, מגולענים וקצוצים גס8 שזיפים סגולים, מגולענים וקצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
3
מעבירים את העצמות והירקות לסיר גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 שעות, תוך כדי להחליק את החלאות העולה למעלה בעזרת מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
1/2 אונקיות. טיה מריה1/2 אונקיות. טיה מריה
ציוד שתשתמש בו
סירופ שוקולד חםסירופ שוקולד חם
מצקתמצקת
4
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
להגשה (8 אונקיותלהגשה (8 אונקיות
סירופ שוקולד חםסירופ שוקולד חם
5
מניחים בחזרה על הכיריים על אש גבוהה ומבשלים עד לצמצום בחצי. השתמשו מיד או תנו להתקרר לטמפרטורת החדר, מכסים ומקררים או מקפיאים עד לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)