הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו צלי בקר מובחר, בצלים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות ברוטב חזרת, כריכי צלעות עם רוטב חזרת, ו טאקו צלעות מובחר עם רוטב חזרת אבוקדו.
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 232°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה,על תבנית אפייה גדולה כבדה. לשפשף עם שמן; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. רוסטביף 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוסטביף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים בצל סביב בשר בקר. המשך לצלות עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 52° עבור בצל בינוני-נדיר, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
בינתיים, לשלב מרק, מדיירה, יין, טימין, פטרוזיליה, רוזמרין, עלה דפנה בסיר בינוני. מרתיחים עד התערובת מצטמצם 2 כוסות, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה