צלחת באפלו אינדיאנית
צלחת באפלו אינדיאנית עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופודמפ יש 1244 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן למנה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מ רשת אוכל דורש מלח כשר, מלח ופלפל כשר, חלצי ביזונים ושמן קנולן. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פודינג לחם אינדיאני, מרק פקאן קלוי ילידי אמריקה, ו פויה (מתכון אינדיאני ישן) בשר וקמח קור.
הוראות
מחממים את שמן הקנולה בסיר גדול על אש גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 370 מעלות צלזיוס.בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים על אש גבוהה. הביאו את ציר העוף לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית.חממו את התנור ל -450 מעלות פרנהייט מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
שים את הצלעות במים רותחים ומבשלים 10 דקות.
מעבירים לתבנית האפייה המרופדת במגבת נייר לניקוז למשך מספר שניות. מתבלים את שני צידי הצלעות במלח ופלפל, ואז מטגנים בשמן החם, בקבוצות במידת הצורך, עד להזהבה, כ -5 דקות.
יוצקים את ציר העוף החם לתבנית צלייה קטנה ומקציפים פנימה כמה כפות מרוטב הברביקיו.
מוסיפים את הצלעות ומברישים אותן בעוד מרוטב הברביקיו.
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהם רכים, 30 עד 40 דקות, מברישים ברוטב נוסף כל 5 דקות בערך.
בינתיים מכינים את חלצי הביזון: מתבלים את שני צידי החלציים במלח ופלפל ומצפים צד אחד בשפשוף הסטייק.
מחממים את שמן הקנולה במחבת בינונית בתנור על אש גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב. צורבים את החלציים, משפשפים את הצד כלפי מטה, עד להזהבה, כ -2 דקות. להעיף ולבשל 1 עוד דקה.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד שמדחום המוחדר למרכז רושם 130 מעלות צלזיוס למדיום נדיר, כ -20 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות לפני שפורסים ל -4 חתיכות עבות.
מצקת כמה רטבים צ ' ילה ירוק ואדום זה לצד זה על צלחת ארוחת ערב גדולה; למעלה עם פרוסת 1 של ירך. עורמים 2 צלעות בצד השני של הצלחת.
מקשטים את החלציים בכוסברה, אם רוצים.