צלי חזיר הודי מבושל לאט עם בצל ירוק
צלי חזיר הודי מבושל לאט עם בצל ירוק עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב הויסין, ויסקי, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר הויסין עם בצל ירוק, Hoisin מבושל איטי ועוטפת חזיר ג'ינג'ר עם סלט בוטנים, ו צלי חזיר מבושל לאט.
הוראות
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד על חום גבוה.
מוסיפים כתף חזיר, צד שומן למטה; חום מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות, על 12 דקות.
מורחים רוטב הויסין על בשר חזיר; מפזרים חתיכות בצל ירוק ופלפלים. מכסים את הסיר ומניחים בתנור. מבשלים עד חזיר הוא רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 3/4 שעות, הוספת מים לסיר על ידי 1/4 כוסות אם התערובת יבשה.
להעביר חזיר קרש חיתוך ואוהל עם נייר.
בואו בשר חזיר לעמוד 20 דקות.
בינתיים, כפית את שומן ממיצי פאן. מערבבים ויסקי ומי כוס 3/4 לתוך מיצים; להרתיח 2 דקות.
מוסיפים יותר מים על ידי כפות אם הרוטב הוא עבה מדי, או להרתיח כדי להפחית את הרוטב אם דק מדי.
חותכים בשר חזיר לרוחב באלכסון קל לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
יוצקים רוטב פאן על חזיר ומגישים.