קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית נסו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° ולהתאים מתלה תנור למצב מרכז. בשר חזיר צלוי העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ומניח על מתלה חוט להגדיר בסדין אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140°F, כ -2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר מהתנור והאוהל בנייר כסף לפחות 15 דקות ועד 45 דקות. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 260°. לחזור צלי לתנור ומבשלים עד פריך משחיתים על החיצוני, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד, לאפשר לנוח במשך 15 דקות, ולאחר מכן לגלף על ידי חיתוך בין כל צלע לשרת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן