צלייה של יום האם: כתום, מרווה, ושום שפשף בשר חזיר Tenderloin
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלייה של יום האם: כתום, מרווה, ושום שפשף בשר חזיר Tenderloin. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 348 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מלח, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר מצופה מרווה ושום טנדרלוין, רוזמרין-מרווה ושום פילה עם רוטב אוכמניות בר, ו מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה.
הוראות
ארובה 1 אור מלא פחם. בעוד הפחם הוא תאורה, לערבב את כל החומרים עבור לשפשף בקערה קטנה. לשפשף את tenderloin גזוז עם התערובת. כאשר הפחם כולו מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים על חצי מאח הפחם. כסה ותן לגריל להתחמם במשך 5 דקות.
מבשלים את הפילה שנחשפה, ישירות מעל הגחלים עד השחמה בכל ארבעת הצדדים, על 2 1/2 דקות לכל צד. הזז את החזיר לצד הקריר של הגריל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד מדחום לקרוא מיידית רושם 145 מעלות בחלק העבה ביותר של הטנדרלוין, על 5-10 דקות יותר.
להעביר את tenderloin ללוח חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים לרוחב לחתיכות בעובי 1 אינץ ' ומגישים.