צלע עגל מונגולי בגריל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 520 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך רוטב סויה, כוסברה, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה, צלעות עגל בגריל עם סלט ארוגולן ובזיליקום, ו צלעות עגל בגריל ברוטב עגבניות פרושוטו.
הוראות
1
שלב את כל החומרים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מוסיפים צלעות עגל לתערובת ופונים למעיל. לכסות ולתת להשרות 3 עד 4 שעות או לילה. מחממים גריל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר עגל מן המרינדה וגריל את הצלעות במשך 7 עד 8 דקות בכל צד או עד מבושל דרך