קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילה

צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילה
צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, מלח כשר, צ'ילי פובלנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 82%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילי, צלעות בגריל עם סלט עגבניות ורוטב צ'ימיצ'ורי, וצלעות בגריל עם סלט עגבניות ורוטב צ'ימיצ'ורי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מניחים את הצ'ילי ישירות על להבת גז או מניחים על גריל עד שהם משחירים מכל הצדדים ומתרככים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה
2
מניחים את הצ'ילי הצלוי בקערה. מכסים ונותנים להם לאדות, 10 עד 15 דקות. מקלפים את הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
3
חותכים את הגבעולים, חוצים את הצ'ילי לאורכו לשניים ומגרדים את הזרעים. קוצצים גס את הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
4
מערבבים במכתש את האורגנו, זרעי השומר והפלפל האדום הכתוש. טוחנים עם עלי לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררעלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
זרעי שומרזרעי שומר
אורגנואורגנו
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
6
מוסיפים את תערובת עשבי התיבול ומערבבים עד לריח והשמן מבעבע, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
7
מוסיפים את השום ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
8
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המרק, רסק העגבניות והפובלנוס הקצוץ. מביאים לרתיחה, תוך טריפה לתערובת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 5 דקות כדי למזג את הטעמים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפל Poblanoפלפל Poblano
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
9
לסטייקים: בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המלח והפלפל לתערובת אחידה. משפשפים 1/2 כפית נדיבה מתערובת התיבול על כל צד של כל סטייק לציפוי. מסדרים את הסטייקים על תבנית עם נייר אפייה ומקפיאים ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
100% פרי למריחה אוכמניות100% פרי למריחה אוכמניות
צ'ילי פרזנו, פרוס לחציצ'ילי פרזנו, פרוס לחצי
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
10
מחממים מראש מחבת גריל מרופדת (רצוי ברזל יצוק) על אש גבוהה במשך 4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)1 קילו פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)
11
מברישים את המחבת בשמן. מבשלים את הסטייקים עד שהתחתית מתפרצת, כ-5 דקות. הופכים את הסטייקים ומבשלים שוב עד שהתחתית מתפרצת, אבל המרכז עדיין מדיום-רייר, כ-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
12
מעבירים את הסטייקים למגש או לצלחות אישיות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
13
תן לעמוד 5 דקות. כף הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון

מרכיבים

606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה242אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'ילי poblano גדול (על כל אחד)צ'ילי poblano גדול (על כל אחד)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עין סטייקים (כל אחד על 1 אינץ ' עבה)עין סטייקים (כל אחד על 1 אינץ ' עבה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, לצחצוחשמן צמחי, לצחצוח

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק ריביי עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Iron Horse Wedding Cuvee עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-39 דולר לבקבוק.
קיווי לחתונה של סוס ברזל
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.