תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלעות Short Sauerbraten. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. אם יש לך חומץ יין, שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו צלעות בקר עם כרוב כבוש, צלעות בקר ברביקיו קצרות, ו צלעות בקר קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צלעות קצרות העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גס
2
מחממים שמן במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים צלעות קצרות בקבוצות, פונה כמה פעמים, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר צלעות קצרות לאמבט פלסטיק lidded גדול בזמן שאתה עושה את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
יוצקים 1 1/2 כוסות מים, חומץ סיידר, וחומץ יין אדום למחבת החמה ולהביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים, מגרדים כל חתיכות משחימים מהתחתית על המחבת.
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים על נמוך, מכוסה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
13
הסר בשר למגש. להשליך גרגרי ערער, ציפורן, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מים כדי לאפשר
14
מפזרים תערובת בצל מבושלת על החלק העליון של הבשר, שמירה על עודף נוזל בישול במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים סיר עם נוזל בישול שנותר מעל חום בינוני גבוה. לטחון gingersnaps במעבד מזון עד בסדר לנוזל במחבת. מערבבים בחומץ בלסמי ומרתיחים עד מופחת מעובה, ברפרוף שומן, על 20 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם. מסננים רוטב דרך מסננת רשת בסדר, כפית על הבשר, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.