קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צלעות בקר עם כרוב כבוש

צלעות בקר עם כרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלעות Short Sauerbraten. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. אם יש לך חומץ יין, שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו צלעות בקר עם כרוב כבוש, צלעות בקר ברביקיו קצרות, ו צלעות בקר קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות קצרות העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
2
מחממים שמן במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים צלעות קצרות בקבוצות, פונה כמה פעמים, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר צלעות קצרות לאמבט פלסטיק lidded גדול בזמן שאתה עושה את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
יוצקים 1 1/2 כוסות מים, חומץ סיידר, וחומץ יין אדום למחבת החמה ולהביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים, מגרדים כל חתיכות משחימים מהתחתית על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים גרגרי ערער, ציפורן ועלי דפנה, מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרגרי ערערגרגרי ערער
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6
הסר מהחום ויוצקים 1 כוס מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
יוצקים תערובת על הצלעות ומניחים באמבט קרח עד צונן, 30 עד 40 דקות. לכסות ולשרות במקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד או בתנור הולנדי על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בחמאה המומסת עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10
מניחים צלעות קצרות במרינדה מעל החלק העליון של תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
יוצקים המרינדה הנותרים מן האמבטיה פלסטיק ומערבבים 1 כוס מים, מרק עוף, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים על נמוך, מכוסה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
13
הסר בשר למגש. להשליך גרגרי ערער, ציפורן, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
מפזרים תערובת בצל מבושלת על החלק העליון של הבשר, שמירה על עודף נוזל בישול במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים סיר עם נוזל בישול שנותר מעל חום בינוני גבוה. לטחון gingersnaps במעבד מזון עד בסדר לנוזל במחבת. מערבבים בחומץ בלסמי ומרתיחים עד מופחת מעובה, ברפרוף שומן, על 20 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם. מסננים רוטב דרך מסננת רשת בסדר, כפית על הבשר, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2גב שומן חזירגב שומן חזיר1קילוגרםצימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)1גזר, קצוץגזר, קצוץ2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות ג'ינג'ים מרוסקותעוגיות ג'ינג'ים מרוסקות6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם12גרגרי ערערגרגרי ערער1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר לבן, או לפי הטעםסוכר לבן, או לפי הטעם

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.