אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים מקסיקניים לקופסת המתכונים שלך, צלעות חזיר בסגנון מקסיקני עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 532 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית כליה, צלעות חזיר, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 35 דקות בערך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר מקסיקניות , צלעות חזיר מקסיקניות וקונכיות מקסיקניות וצלעות חזיר .
הוראות
1
במחבת חסינת תנור משחימים צלעות חזיר בשמן מכל צד; להסיר ולשמור על חום. באותה מחבת מטגנים בצל עד לריכוך. מערבבים את שאר החומרים; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
(בצורת נוצה
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
2
מניחים צלעות על תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שמדחום הבשר מגיע ל-160 מעלות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים היחודיים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.