צלעות חזיר בריאות אפויות אני
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם צלעות חזיר, ביצים, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: קותלי חזיר קלים ושובבים - גרסה בריאה יותר!, צלעות חזיר אפויות II, ו צלעות חזיר אפויות אני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יש לשטוף צלעות חזיר, לטפוח יבש, ומתבלים עם אבקת שום ומלח תיבול לפי הטעם. בעדינות הקש חזיר לתוך קמח כדי מעיל לנער את עודף קמח. לטבול לתוך ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מניחים חזיר בפירורי לחם לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. אל תערמו.
אופים בתנור שחומם מראש לפירורי לחם חומים, כ -10 דקות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 1 שעה.
בעת אפייה, לשלב קרם של מרק פטריות, חלב, ויין לבן בקערה. לאחר צלעות חזיר יש אפוי במשך שעה אחת, לכסות עם תערובת מרק. החלף נייר ואופים עד שהרוטב הוא חם מבעבע ומיצי חזיר לרוץ ברור, כ 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (71 מעלות c).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.