קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

צלעות חזיר בריאות אפויות אני

צלעות חזיר בריאות אפויות אני
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם צלעות חזיר, ביצים, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: קותלי חזיר קלים ושובבים - גרסה בריאה יותר!, צלעות חזיר אפויות II, ו צלעות חזיר אפויות אני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יש לשטוף צלעות חזיר, לטפוח יבש, ומתבלים עם אבקת שום ומלח תיבול לפי הטעם. בעדינות הקש חזיר לתוך קמח כדי מעיל לנער את עודף קמח. לטבול לתוך ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צלעות חזירצלעות חזיר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מניחים חזיר בפירורי לחם לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. אל תערמו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים בתנור שחומם מראש לפירורי לחם חומים, כ -10 דקות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בעת אפייה, לשלב קרם של מרק פטריות, חלב, ויין לבן בקערה. לאחר צלעות חזיר יש אפוי במשך שעה אחת, לכסות עם תערובת מרק. החלף נייר ואופים עד שהרוטב הוא חם מבעבע ומיצי חזיר לרוץ ברור, כ 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (71 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
צלעות חזירצלעות חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.